Aanleg van straten, opritten en terrassen met kasseien, klinkers of asfalt

Dawini in Maldegem is gespecialiseerd in allerhande kasseiwerken en verhardingen. Zo kunt een beroep op ons doen voor onder meer de aanleg van uw oprit en terras, maar ook voor de aanleg van paadjes en parkings kunt u bij ons terecht. Daarenboven nemen wij ook alle voorbereidende grondwerken en de volledige afwerking op ons.

Wij werken met verschillende materialen, waaronder asfalt, kasseien, klinkers en tegels. Deze kunnen in verschillende structuren en motieven worden aangelegd. Zo hebben we een aanbod voor iedere situatie, voor iedere stijl, voor ieder budget.

Daarnaast kunt u ook op ons rekenen in het geval van verzakkingen en dergelijke. Wij komen dan zo snel mogelijk langs om de nodige herstellingen uit te voeren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij komen ter plaatse kijken. Wij tonen u de diverse mogelijkheden en helpen u bij het maken van een keuze. Zo zorgen we er samen voor dat het resultaat optimaal is, en nog lang optimaal blijft.

Desgewenst kan u ook de aanleg van aangrenzende tuinen of perken aan ons overlaten. Wij zijn ervaren tuinaannemers.


Contacteer ons

Bvba Dawini
Mottedreef 9
9990 Maldegem
(België)

Ligging
Tel.: 050 38 78 09
Gsm: 0479 94 00 78
Fax: 050 39 10 69
info@bvba-dawini.be
BTW BE0479 123 283
Back to Top